З 29 січня по 1 лютого 2017 року в Центрі успішно пройшов тиждень української жестової мови «Мова, яку бачиш очима, а чуєш серцем»

З 29 січня по 1 лютого 2017 року в Центрі успішно пройшов тиждень української жестової мови «Мова, яку бачиш очима, а чуєш серцем».

Тиждень проведено з метою мотивації дітей з порушенням слуху до самореалізації та досягнення своїх планів у житті. Проект сприяв ознайомленню школярів з історією навчання людей з порушеннями слуху у Європі. Діти взяли участь у віртуальній екскурсії до першої в світі школи для глухих у Франції, у вікторині «Що я знаю про здоровий спосіб життя», «Про користь слуху». Під керівництвом вчителя української жестової мови Васильцової В.А. організовано фотовиставку «Жестова мова очима педагогів і дітей», відеоознайомлення з різними типами словників «Не бійся заглядати в словник». З цікавістю сприймали учні інформаційні мультимедійні хвилинки жестовою мовою «Що кажуть твої однолітки про здоровий спосіб життя, про зовнішність, про мобільні телефони, про Інтернет?». За допомогою власноруч виготовленої фотогалереї «Глухі можуть усе» старшокласники були проінформовані про досягнення видатних людей з порушенням слуху у різних сферах людської діяльності.


Галерея "Тиждень української жестової мови «Мова, яку бачиш очима, а чуєш серцем»"

Кiлькiсть переглядiв: 560

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.