З 12 по 18 лютого 2018 року в м. Київ відбувся Чемпіонат України U21 з волейболу серед спортсменів з порушенням слуху (юніори)

З 12 по 18 лютого 2018 року в м. Київ відбувся Чемпіонат України U21 з волейболу серед спортсменів з порушенням слуху (юніори).

До складу волейбольної команди Житомирської області входило шестеро учнів КЗ «Березівський навчально-реабілітаційний центр» Житомирської обласної ради: Пашинський Д. (12кл.), Гринкевич В. (12 кл.), Белецький Є. (11 кл.), Ничипорук Т. (10 кл.), Бойко В. (9 кл.), Пасічник В. (7 кл.).

І місце в Чемпіонаті зайняла команда Києва, кращим гравцем і капітаном якої є випускник нашого Центру Волосюк Сергій.

Спортсмени Житомирщини, зійшовшись у двобої з командою Києва (членами збірної молодіжної команди України з волейболу), зайняли ІІ почесне місце, з чим ми сьогодні їх вітаємо і бажаємо подальших успіхів.

Кращим гравцем Житомирської області визнаний учень 12 класу КЗ «Березівський навчально-реабілітаційний центр» Пашинський Дмитро.

Четверо учнів Центру Пашинський Д., Гринкевич В., Пасічник В., Ничипорук Т. визнано кандидатами до молодіжної збірної України з волейболу.

Кiлькiсть переглядiв: 546

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.