27 лютого 2018 року в дошкільному відділенні Центру проведено круглий стіл «Оптимізація корекційно-освітнього процесу в дошкільному відділенні шляхом упровадження інноваційних технологій та методик»

В умовах динамічного сьогодення корекційно-освітній простір спеціального дошкільного закладу потребує введення новацій, вдосконалення розробки і застосування сучасних технологій і методів.

З цією метою 27 лютого 2018 року в дошкільному відділенні Центру проведено круглий стіл «Оптимізація корекційно-освітнього процесу в дошкільному відділенні шляхом упровадження інноваційних технологій та методик».

Педагоги обмінялися досвідом роботи з даної проблеми.

Вихователь Свінціцька О.І. ознайомила присутніх з методикою розвиваючого руху В. Шербурн.

Вчитель-дефектолог Крайник О.В. поділилася досвідом застосування під час занять верботональної методики та піктографічної ритміки.

Практичний психолог Центру Ковальчук Н.В. надала методичні та практичні рекомендації щодо використання кінетичного піску у корекційній роботі з дітьми зі складними порушеннями розвитку.

Методику корекції поведінкових порушень засобами музикотерапії висвітлила вихователь Біденко Л.М.

Інструктор з фізичного виховання Омецінська Л.Ф. продемонструвала досвід роботи з використання здоров'язберігаючих технологій за методикою М. Єфименка.


Галерея "Круглий стіл в дошкільному відділенні (27 лютого 2018 року)"


Кiлькiсть переглядiв: 467

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.