З 26 жовтня по 30 жовтня 2018 року проведено Тиждень початкових класів

З метою розвитку стійкого пізнавального інтересу до навчальних предметів, формування ключових та предметних компетентностей молодших школярів з особливими освітніми потребами з 26 жовтня по 30 жовтня 2018 року проведено Тиждень початкових класів. Стіни коридору були схожі на вулики, де плідно та згуртовано вчителі та учні розмістили свої творчі доробки. Робота під час проведення тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності, були захоплюючими та корисними, щоб кожна дитина мала змогу реалізувати себе згідно своїх можливостей.

Кожен день тижня був насичений цікавими справами дітей. Так, перший день цього заходу розпочався з відкриття тижня та презентацією творчого портрету класів, виставкою «Творчість юних майстрів» 1-4 класів. Активну участь взяли першокласники у бібліотечному уроці «Лікування книги» та акції «Подаруй книгу бібліотеці».

Другий день запам’ятався дітям активною участю у флеш-мобі «Одягни вишиванку» та у веселому круїзі «Україна в нас єдина – бережи її, дитино» (1-4 кл.), конкурсі малюнків «Моя Батьківщина – рідна країна».

У третій день відбулася захоплююча подорож до Країни радості й добра «В гості казка завітала» (1-4 кл.), в ході якої учні поринули у казковий світ, із задоволенням брали участь у вікторині, відгадували загадки, впізнавали героїв українських народних казок та виготовили лепбук «Українська народна творчість» (1-4 кл.).

Четвертого дня діти вчилися берегти своє здоров’я, взяли участь у конкурсі рухливих ігор, спортивних змаганнях «Виростайте здорові, всі веселі та бадьорі» та у грі-подорожі «Увага на дорозі – життя у безпеці».

А п’ятого дня - подвійна радість, адже свої знання та вміння учні 1-3 класів демонстрували своїм батькам, що взяли участь у Дні відкритих дверей початкової школи. В цей день відбувся підсумок тижня та нагородження активних.

Адміністрація закладу висловлює щиру подяку вчителям початкових класів: Словінській С.Б., Ярошинській Н.Б., Яценко К.І., Змієвській Л.І., Оваденко Л.П., Кравчук С.Б., вчителю фізкультури Руденькому А.О. та бібліотекарю Сидорчук П.Н. за цікаве проведення позакласної роботи з предметів.


Кiлькiсть переглядiв: 335

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.