З 11 по 15 лютого 2019 року в Центрі пройшов тиждень УЖМ «Жестова мова – мова серця»

У комунікативній і когнітивній діяльності дитини з порушенням слуху важливу роль відіграє жестова мова. Тому цьому предмету вчитель української жестової мови Васильцова В.А. надає значну увагу.

Так з 11 по 15 лютого 2019 року в Центрі пройшов тиждень УЖМ «Жестова мова – мова серця».

Під час проведення тижня УЖМ учні 5-12 класів взяли активну участь у різноманітних проектах. Так, першого дня тижня вони відвідали фотогалерею «Відомі люди з обмеженими можливостями, які досягли успіху в житті». Був цікавим для школярів з порушеннями слуху «Жестовий день у школі», коли діти та працівники Центру користувалися тільки жестовим мовленням. Молодші школярі із задоволенням переглянули казки жестовою мовою.

Круглий стіл «Видатні нечуючі особистості» став для учнів 9-11 класів пізнавальним та цікавим з подальшою мотивацією та спонуканням до дій.

На завершення тижня організовано фотовиставку «Супер-жести, диво-жести», та проведено конкурсно-розважальну програму «Розумники та розумниці», в якій школярі проявили свою кмітливість, творчість, креативність, винахідливість.

Адміністрація Центру дякує вчителю Васильцовій В.А. та учнями Центру за чудову організацію та проведення тижня жестової мови.


Галерея "Тиждень УЖМ «Жестова мова – мова серця»"

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.