19 березня 2019 року в рамках тижня «Добридень, Книжковий тиждень» зав. бібліотекою Сидорчук П.Н. проведено конкурс «Vivat, бібліотеко, vivat» між учнями Центру, Березівської та Черемошнянської ЗОШ

З метою формування в дітей з порушенням слуху читацької та мовленнєвої компетентностей, інтеграції дітей з особливими потребами в середовище чуючих щорічно напередодні Міжнародного дня дитячої та юнацької книги в Центрі проводиться тиждень «Добридень, Книжковий тиждень». 19 березня 2019 року в рамках тижня зав. бібліотекою Сидорчук П.Н. проведено конкурс «Vivat, бібліотеко, vivat» між учнями Центру, Березівської та Черемошнянської ЗОШ.

На конкурс завітала провідний бібліотекар Житомирської обласної бібліотеки для дітей Огородник Т.Л.

За підсумками конкурсу учасники нагороджені грамотами «Зразковий читач». Школярі Центру отримали в подарунок веб-камеру «Trust» від спонсора Добрякової О.А., керівника ЖОГО «Фідем».

Адміністрація, учнівський та педагогічний колективи Центру дякують зав. бібліотекою Центру Сидорчук П.Н. за організацію проекту, провідному бібліотекарю Житомирської обласної бібліотеки для дітей Огородник Т.Л. за участь у проекті та спонсору Добряковій О.А. за подарунки.


Галерея " Конкурс «Vivat, бібліотеко, vivat»"

Кiлькiсть переглядiв: 309

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.