З 14 по 24 лютого 2019 року в нашому Центрі проходила декада слухомовної роботи

Мовлення є однією з найважливіших передумов повноцінного розвитку дитини. Від цього залежить успішність її навчання в школі, вміння спілкуватися з однолітками, з дорослими.

З 14 по 24 лютого 2019 року в нашому центрі проходила декада слухомовної роботи.

В рамках проекту «Українську рідну мову знай, люби її, вивчай!» слабочуючі учні поглиблювали знання про свою країну, рідну мову, закріплювали вимовні навички, спілкувалися з чуючими ровесниками. Були презентовані виставка та захист малюнків «Це моя земля, це моя країна», книжкова виставка дитячого фольклору «Подаруй книгу другові».

Переможцями олімпіади стали учні 9-А класу Крайник Михайло, Одинецька Анастасія та учениця 5 класу Сидорович Олена. Всі учні школи брали активну участь у мовних іграх, розгадували ребуси та кросворди, змагалися у мовних перегонах.

Презентаційним етапом проекту став мовознавчий квест «Ми, діти-квіти твої, Україно», присвячений Міжнародному дню рідної мови, який провели вчителі індивідуальної слухомовної роботи Тарасюк С.А. та Господарчук В.М. Гра поєднала учнів зі складними порушеннями розвитку з однолітками із загальноосвітньої школи. Спільні команди вправно виконували різноманітні мовні завдання, виразно читали вірші, а потім сплели український віночок дружби.

Переможці та кращі учасники проекту нагороджені грамотами та подарунками, а також відвідали Житомирський ляльковий театр.


Галерея "Декада слухомовної роботи"

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.