21 листопада в Березівському навчально-реабілітаційному центрі відбувся ряд заходів, присвячених Дню Гідності та Свободи.

Україна – це територія гідності й свободи.

Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, під час якого українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Сьогодні, 21 листопада, в Березівському навчально-реабілітаційному центрі відбувся ряд заходів, присвячених Дню Гідності та Свободи, - година спілкування "Вільні творити майбутнє", загальношкільні акції "Стрічка свободи" та "Запалимо свічку за єдину Україну". Учні переглянули фільм "Майдан гідності".
Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат.
Тому в цей день ми вшановуємо хвилиною мовчання всіх, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України.

Сьогодні вихованці й педагоги Центру обмінялись жовто-блакитними стрічками, які символізують гідність і свободу українського суспільства.


Галерея "Заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи"

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.