З 17 по 24 листопада в школі пройшов Тиждень початкових класів. Захід був присвячений захисту проєкту „Щоб щасливими зростати – про здоров’я варто дбати ”.

Виховання свідомого ставлення до свого здоров’я, пропаганда здорового способу життя є одним із головних завдань сучасної української школи.

З 17 по 24 листопада в школі пройшов Тиждень початкових класів. Захід був присвячений захисту проєкту „Щоб щасливими зростати – про здоров’я варто дбати”.

Заходи, які проводилися впродовж тижня, формували в учнів прагнення дотримання здорового способу життя та виховали свідоме ставлення до здоров'я.

Під час проведення тижня були використані різноманітні методи роботи.

Зокрема класоводи провели з учнями бесіди відповідно тематики тижня: „Азбука здоров’я”, „Профілактика простудних захворювань”, „Наші вірні друзі”, „COVID-19” та консультації для батьків: «Як навчити дитину здоровому способу життя».

Учні 1-А класу та 2-А класу (вчителі Кравчук С.Б., Словінська С.Б.) презентували тему „Корисна та шкідлива їжа” і склали пам’ятку: «Правила здорового харчування».

Учні 3-А класу, 3-Б класу та 3-В класу (вчителі Змієвська Л.І., Оваденко Л.П., Ярошинська Н.Б.) підготували та захистили проєкт на тему „Вороги та друзі здоров’я ”, а учні 3-Б класу (вчитель Ярошинська Н.Б.) виготовили лепбук „Здоровий спосіб життя ”.

Цікаво та змістовно був проведений майстер-клас „Про здоров’я знаю, про здоров’я дбаю” учнями 4 класу під керівництвом вчителя Яценко К.І.

Учень 3-Б класу під керівництвом Ярошинської Н.Б. взяв участь у Всеукраїнському проєкті „Зуби треба доглядати!” від Майстерні казок Олександра Зімби.

Також учні початкових класів з цікавістю переглянули відеоролики: «Режим дня» і «Дотримання норм харчування».

Всі заходи під час тижня були проведені на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним. Заходи дали дітям достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих людей.

Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою шкільної родини. І на завершення… Ми, вчителі, прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допоможуть у цьому наші вихованці та їхні батьки.


Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.