Сьогодні в рамках проєкту "Крок до професії" вихованці школи взяли участь у майстер-класі з виготовлення шоколадних цукерок
Сьогодні в рамках проєкту "Крок до професії" вихованці школи взяли участь у майстер-класі з виготовлення шоколадних цукерок.
За організацію такого чудового заходу безмежно вдячні Андрій Забігайло !
Кожен з дітей спробував себе в ролі шоколатьє і приготував цукерки з молочного, білого та чорного шоколаду.
Крім цього, всі дізналися історію виникнення шоколаду, цікаві факти про споживання чи роботу із шоколадом, а також безліч корисних порад від шоколатьє Поліни.
Дякуємо Львівській майстерні шоколаду за гостинність! Було надзвичайно пізнавально й захоплююче!
І як завжди вдячні нашій Oksana Kozlova за цікаві ідеї й допомогу в усьому!
Коментарi