У школу завітали поліцейський офіцер Житомирської об'єднаної територіальної громади та інспектор сектору ювенальної привенції Житомирського районного управління поліції.

Серед усіх прав, якими наділені учасники освітнього процесу — учні, їхні батьки, педагоги — право на життя і здоров’я є найголовнішим і найціннішим, а його забезпечення є головним у роботі нашого закладу!
Ми разом з вами створюємо наше безпечне освітнє середовище!
У тому ж числі безпеку кожного з нас забезпечує Національна поліція, з представниками якої у нашій школі відбулася зустріч. За це ми безмежно вдячні нашим Sergey Kozlov і Oksana Kozlova !
У школу завітали поліцейський офіцер Житомирської об'єднаної територіальної громади, майор поліції Свірчевський Володимир Володимирович та інспектор сектору ювенальної привенції Житомирського районного управління поліції, молодший лейтенант поліції Дмитрюк Дмитро Андрійович.
Захід був надзвичайно цікавий і важливий, оскільки діти перевірили свої знання з правил дорожнього руху, дізналися про мобільний додаток «MyPol», за допомогою якого люди з порушеннями слуху можуть повідомити про будь-яке правопорушення (шляхом натискання та утримання кнопки «Екстрений виклик»), а співробітники поліції максимально швидко відреагувати на виклик!
Також діти із задоволенням оглянули автомобіль патрульної поліції як ззовні, так і всередині.
Всі були у захваті!
Дякуємо за такий інформативний, важливий й цікавий захід!


Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.