20 грудня до нашої школи завітали голова Житомирської обласної організації УТОГ Дем'янчук Валерій Станіславович та перекладачі жестової мови Клименко Людмила Іванівна та Уральцева Світлана Миколаївна.

20 грудня до нашої школи завітали голова Житомирської обласної організації УТОГ Дем'янчук Валерій Станіславович ( Валерий Демьянчук ) та перекладачі жестової мови Клименко Людмила Іванівна ( Людмила Клименко ) та Уральцева Світлана Миколаївна ( Светлана Уральцева ).Вони познайомилися з чуючими батьками дітей, які навчаються в школі, ознайомили їх з діяльністю УТОГу. А також провели семінар-тренінг «Зрозумій мене» з вивчення жестової мови.

Всі батьки охоче брали участь у вивченні дактильної азбуки та різних жестів! Адже кожен розуміє, що знання жестової мови сприяє укріпленню сімейних зв'язків та покращенню емоційного стану дітей від можливості вільно спілкуватися зі своїми батьками.

Вкінці заходу гості подарували усім присутнім батькам книгу "Український жестівник для батьків", а молодших школярів пригостили солодощами.

Дякуємо за цікавий семінар, книги та солодкі презенти!


Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.