«Повір у себе»

21 березня 2012 року в Житомирському спортивному комплексі УТОГ відбулися фінальні змагання обласної спартакіади «Повір у себе» з волейболу серед хлопчиків та дівчаток.

У змаганнях взяли участь юні спортсмени Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів для глухих дітей та Березівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів (Житомирський район).

У напруженій боротьбі перемогу серед хлопчиків та дівчаток здобули юні спортсмени з Березівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів (Житомирський район) та відповідно здобули почесне право представляти область на фінальних змагання всеукраїнської спартакіади «Повір у себе», яка відбудеться у червні поточного року в МДЦ «Артек».

Переможці та призери були нагороджені дипломами регіонального центру «Інваспорт», а всім учасникам були вручені пам’ятні сувеніри від Житомирського обласного відділення НОК України. Переможців змагань серед хлопчиків підготував заслужений тренер України Василь Глабчук, серед дівчаток - заслужений майстер спорту України Олександр Помінчук.

За повідомленням Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.