Як одна прекрасна мить, пролетіли 4 роки навчання в початковій школі для наших випускників! З радісними посмішками на обличчях, теплими обіймами, сміхом і щирими слізьми минуло свято «Прощавай, початкова школо!».

Як одна прекрасна мить, пролетіли 4 роки навчання в початковій школі для наших випускників! І ось для них пролунав останній дзвоник, який провів невидиму межу між дитинством і майбутньою юністю...

З радісними посмішками на обличчях, теплими обіймами, сміхом і щирими слізьми минуло свято «Прощавай, початкова школо!».

Разом з першою вчителькою Ксенія Яценко , яка була поруч з ними чотири роки, зі своїми вихователями Станіслава Кухарчук і Людмила Кушнір діти пригадали, як усе починалося — перші букви й слова, перші великі перемоги й поразки, радісні й щасливі звістки, успіхи й досягнення...

З любов’ю і шаною зверталися четверокласники до своїх батьків, рідних, вчителів і вихователів!

Завжди важко прощатися з тим, до чого так звик у житті, проте кожного з випускників чекає не менш захоплююча подорож у світ знань, куди вони помандрують зі своїм класним керівником Лілія Мелешко-Ковалик !

Попереду — ще цікавіше!


Галерея "Свято «Прощавай, початкова школо!»"

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.