4 квітня 2023 року педагоги та учні школи долучилися до проведення Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки

4 квітня 2023 року педагоги та учні школи долучилися до проведення Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки, перевірили себе на знання про неї.

Учні відвідали шкільний кабінет безпеки, поглибивши знання з інформаційної зони «Мінна безпека», навчилися правилам поведінки з вибухонебезпечними предметами, ознайомилися з правилами попередження нещасних випадків, викликаних потраплянням людини на міну, переглянули стенди, посібники і наочні матеріали, можливі ознаки, що характеризують місця знаходження вибухонебезпечних предметів, найпоширеніших мін, розглянули знаки, що інформують про мінну небезпеку.

На кожному уроці та виховному занятті педагоги проінформували здобувачів освіти про це небезпечне явище у житті українців.

Цікавими для учнів початкових та середніх класів були короткі відео з участю песика Патрона про види вибухонебезпечних предметів та правила, що рятують життя при зустрічі з ними, про те, як без ризиків повернутися у свій дім по завершенню бойових дій, а також мультики і комікси, які навчили школярів правилам, як діяти, якщо вони побачили підозрілий предмет. Переглянули мультфільм «Суперкоманда проти мін!» - цікаву розповідь про те, як врятуватися від мін та вибухонебезпечних предметів.

Вчителі початкових класів провели в ігровій формі ряд заходів, як-от «Звертай увагу на попереджувальні знаки!», «Бачиш міну – не підходь», залучили дітей до виконання малюнків.

Вчитель предмету «Захист України» Ковтун І.М. провів урок з учнями 11-12 класів на тему «Протимінна безпека – це сьогодні важливо!», під час якого учні були проінформовані про види мін та отримали вміння оберігатися від них, переглянули фільм «Мінна безпека», виконали практичні завдання (малюнкові тести).

Вчителька «Основ здоров’я» Рашко С.М. провела екскурсію в кабінет безпеки, екскурсію «Як уберегтися від мін» та перегляд мультфільмів на дану тематику.

В післяобідній час вихователі школи організували перегляд різноманітних відео-роликів, відеопрезентацій та провели ряд виховних заходів.


Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.