7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров'я. Учні та педагоги школи провели ряд цікавих заходів за 7 найважливішими правилами здорового способу життя

7 квітня щороку відзначається Всесвітній день здоров'я, адже саме у цей день 1948 року було створено Всесвітню організацію охорони здоров'я (ВООЗ).

Учні та педагоги школи провели ряд цікавих заходів за 7 найважливішими правилами здорового способу життя.

Так фельдшер школи Дубравська Л.В. залучила учнів 5-8 класів до години спілкування «Що корисне для здоров'я», адже правило №1 стверджує: «Найважливіше при здоровому способі життя – це харчування».

В рамках правила №2 «Активність, активність і ще раз активність» вихователями школи проведено спортивні змагання «Про лінь забудеш – здоровим будеш» (1-4 класи) та учкомом школи – рухливу перерву «Щоб здоровим зростати – про здоров'я треба дбати».

Згідно з правилом №3, що заперечує шкідливі звички, куріння, вживання алкоголю, наркотиків, соціальний педагог школи Корнійчук Л.М. провела виховну годину з учнями 5-12 класів «Здоровим бути модно».

Вихователі старших класів опрацювали зі здобувачами освіти правило №4 «Що означає правильний розпорядок дня?».

Вихователі 5-8 класів згідно з правилом №5 допомагали дітям створювати позитивний настрій, не зациклюватися на невдачах та промахах. З цієї метою проведено цікаву корисну вправу «Сонце, повітря, вода – мої супутники життя».

За 6 правилом, яке трактує, що здоровий спосіб життя – це так само дбайливе ставлення до себе, проведено вікторину «Калейдоскоп здоров'я».

7 правило, що вчить вести здоровий спосіб життя не поодинці, а в компанії, учням допомагала зрозуміти вчителька основ здоров'я під час проведення години спілкування «Здоров'я – джерело життя».


Галерея "7 квітня - Всесвітній день здоров'я"

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.