В рамках тижня початкових класів, що проходив під назвою “Наша школа початкова — це скарбниця знань чудова. Всі розумні і веселі в нашій радісній оселі”

В рамках тижня початкових класів, що проходив під назвою “Наша школа початкова — це скарбниця знань чудова. Всі розумні і веселі в нашій радісній оселі”.

Молодші здобувачі освіти кожного дня поринали в пізнавальний світ дитинства.

Після урочистої лінійки-відкриття тижня проведено флешмоб “Одягни вишиванку”.

Активну участь взяли вихованці у конкурсі читців, який проходив під назвою “Моя Україна”, а також у виставці малюнків на тему “Голуб миру”.

З великим бажанням діти брали участь в конкурсах “Майстер з навички читання” та “Найкращий писар”. Пізнавально пройшла гра-змагання “Народ скаже, як зав'яже”.

Повчально і цікаво минув “День ерудитів”. Учні розв'язували цікаві задачі-вірші та задачі-загадки, змагались на кращі знання з математики під час гри “Математичний бій”.

Молодші школярі мали можливість проявити себе під час спортивних змагань “Сильні, сміливі, спритні”, гри-тренінгу “Сила — даємо правила здоров'я” та виховного заходу “Чи потрібно знати правила дорожнього руху”.

А в останній день тижня демонструючи свої таланти, школярі взяли участь у рухливих іграх “Грайлики”, виставці композицій “Творимо дива своїми руками”.

І на завершення проведено підсумки роботи та нагороджено дітей солодощами та призами.


Кiлькiсть переглядiв: 23

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.